大東文化大学 スポーツ・健康科学部/多文化共生を目指す新しい価値の不断の創造大東文化大学 スポーツ・健康科学部/多文化共生を目指す新しい価値の不断の創造

スポーツ・健康科学部からのお知らせ

2022年06月03日

2022年度 国際交流委員会主催 特別講演会(Special Webinar in 2022) のお知らせ

大東文化大学 スポーツ・健康科学部看護学科 国際交流委員会は、7月2日(土)13:00 Zoomウェビナーを開催します。
タイのチュラーロンコーン大学看護学部のジンタナ・ユニバン先生をお招きし、「タイにおける看護:コミュニティケアを中心に」というテーマでご講演いただきます。

Event Information: Special Webinar in 2022 (hosted by International Exchange Committee, Department of Nursing, Faculty of Sports and Health Sciences, Daito Bunka University)

We are truly honored to announce that Dr. Jintana Yunibhand, Chulalongkorn University, Bangkok will be a speaker for our Special Webinar in 2022.  Dr. Yunibhand will speak on "Nursing in Thailand, Focusing on Community Care." The webinar starts on July 2, at 11:00 (Bangkok) and 13:00 (Tokyo). Our 400 students and faculty members will attend this valuable lecture.