大東文化大学 国際関係学部/多文化共生を目指す新しい価値の不断の創造大東文化大学 国際関係学部/多文化共生を目指す新しい価値の不断の創造

国際文化学科

国際文化学科からのお知らせ

2021年10月15日

オンライン国際シンポジウム「アジアのマイノリティをめぐる諸問題——多文化共生への道」の開催

12月4日(土)13時、オンライン(ZOOM)において開催されたオンライン国際シンポジウム「アジアのマイノリティをめぐる諸問題——多文化共生への道」には、多くの参加者があり、学際的なものとなりました。本会議は、大東文化大学大学院アジア地域研究科と東京外国語大学南アジア研究センターによって開催されるプロジェクトです。
 本シンポジウムでは、アジア諸国におけるマイノリティや社会的弱者に対する偏見や差別の特質や実態をめぐる諸問題について議論しました。

Online International Symposium “The Minority Issues in Asia: The Process for Multicultural Coexistence”

December 4, 2021 13:00~17:00 (JST)

Graduate School of Asian Area Studies, Daito Bunka University (Host)

FINDAS: The Center for South Asian Studies, Tokyo University of Foreign Studies (Co-host)

Conference Language: English (no simultaneous interpretation). Both English and Japanese papers of all presentations will be distributed to participants to assist students. We will also accept questions and comments in Japanese during the general discussion.

• oオンライン学部ガイドブック
  • DACIX